Uživatelé stavby

Na této kartě, kterou naleznete v menu vpravo nahoře pod ikonou Uživatelé, máte možnost přidat osoby, které mohou (dle vámi nastavených práv) používat stavební deník a další funkce u dané stavby.

Screenshot, na kterém je zobrazena ikona pro uživatele stavby v aplikaci Buldo.

Nového uživatele přidáte ke stavbě pomocí tlačítka Přidat uživatele. Po vyplnění potřebných údajů, přijde novému uživateli na jeho e-mail pozvánka, přes kterou se zaregistruje do stavebního deníku Buldo a následně bude automaticky přihlášen do vaší stavby.

i Jedná se o uživatele, za kterého bude (od jeho přihlášení ke stavbě do jeho odstranění ze stavby) účtován měsíční poplatek dle tarifu, který v rámci aplikace využíváte.

 

Přijetí pozvánky a registraci do aplikace u daného uživatele poznáte tak, že se změní ikona u daného uživatele – ze siluety na fotografii/obrázek (pokud si uživatel zvolí profilové foto) nebo na jeho iniciály.

Screenshot, na kterém je zobrazeno, jak vypadá sekce uživatelé stavby v aplikaci Buldo.

Možnost úpravy najdete pod třemi tečkami na konci řádku daného uživatele:

Screenshot, na kterém je označena ikona pro úpravu údajů a nastavení práv u jednotlivých uživatelů v aplikaci Buldo.

Po kliknutí na Upravit se dostanete do karty uživatele, ve které můžete změnit potřebné údaje nebo práva. Pro uložení úprav klikněte na tlačítko Uložit, pokud úpravy ukládat nechcete, klikněte na tlačítko Zavřít.

Pokud chcete uživatele ze stavby odstranit, klikněte na tři tečky na konci řádku daného uživatele a zvolte možnost Smazat. Po odstranění uživatele ze stavby za něj nebudete dále platit měsíční paušál. Uživatele můžete kdykoliv do stavby opět přidat.

Screenshot obrazovky, na kterém je označena ikona Smazat pro odstranění uživatele ze stavby v aplikaci Buldo.