Rubriky
Veletrhy

Pozvánka na Veletrh úspor – Stavba, teplo, energie Ostrava

Ve dnech 4. – 5. října 2024 se prostory Trojhalí Karolina v Ostravě promění na výstavní a poradenské fórum pro všechny, kteří hledají možnosti úspor energie, plánují výměnu vytápění za efektivnější varianty, zvažují „zelené“ dotace nebo se chystají stavět či rekonstruovat. Veletrh úspor – Stavba, teplo, energie se po roce vrací do Moravskoslezského kraje a nově se zaměří i na téma obnovy, které je aktuální po nedávných povodních.

Proč byste neměli chybět?

Ostrava, jako třetí největší město v České republice, se stává atraktivním regionem s rostoucí poptávkou po stavebních a energetických řešeních. Tento veletrh je jediným podzimním setkáním svého druhu na Severní Moravě, které vám poskytne příležitost navázat cenné kontakty a získat inspiraci pro vaše budoucí projekty.

Na šedesát vystavovatelů představí široké spektrum výrobků a služeb ze stavebního oboru. Těšit se můžete na bohatou nabídku stavebních materiálů, přičemž dominantní částí budou topné systémy, jako tepelná čerpadla, fotovoltaika a solární vytápění. Zastoupeny budou také firmy specializující se na izolace, rekuperaci a další možnosti úspor na vytápění. Na veletrhu budete mít také jedinečnou příležitost se zeptat odborníků, specialistů a majitelů firem na konkrétní řešení, které potřebujete pro zajištění tepla, energie a rekonstrukci vašeho bydlení.

Kromě výstavních expozic je připraven také zajímavý přednáškový program, který osloví širokou veřejnost. Na co se můžete těšit? Témata jako dotační programy Nová zelená úsporám, tepelná čerpadla, fotovoltaika, rekuperace, ale také geopatogenní zóny a jejich vliv na bydlení.

Základní informace:

  • Datum konání: 4. – 5. října 2024
  • Čas konání: pátek – 9:00 – 18:00, sobota – 9:00 – 17:00
  • Místo konání: Trojhalí Karolina, K Trojhalí, Ostrava
  • Vstupné: 50 Kč, zlevněné 30 Kč

Získejte vstupenku

Pro naše čtenáře máme k dispozici volnou vstupenku, kterou si můžete stáhnout ZDE.

Přijďte si pro inspiraci, navazujte nové kontakty a sdílejte zkušenosti!

Pro více informací navštivte webové stránky veletrhu.